Район Інфо

9 лист 2020 р.1 хв

Від сьогодні - у "червоній" зоні

У Новоселицькому районі від сьогодні, 9 листопада почало діяти нове епідемічне зонування, встановлене урядом, згідно з яким майже вся територія Буковини перебуває у "червоній" карантинній зоні.

Відповідне рішення 6 листопада ухвалила Державна комісія з ТЕБ та НС.

У "червоній" зоні - міста Чернівці та Новодністровськ, Кельменецький, Кіцманський, Хотинський райони, Заставнівський, Новоселицький, Сокирянський, Сторожинецький, Вижницький, Глибоцький райони.

Разом з тим, Герцаївський та Путильський райони залишаються у "помаранчевій" зоні епіднебезпеки.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Згідно із рішенням обласної комісії з ТЕБ та НС, з 00.00 9 листопада у Чернівцях, Новодністровську, Вижницькому, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Сокирянському, Сторожинецькому та Хотинському районах дозволено:

– здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом, в кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу та визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Перевізник несе відповідальність за виконання рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС;

– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) з 8:00 до 18:00 за умови допуску не більше 20 відвідувачів (з дотриманням вимоги 10 м. кв. на одну особу) в адміністративно-територіальних одиницях, у яких встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

    370
    0