«М’ясний дім»і «Пан Кейк» запрошують на відкриття
top of page

«М’ясний дім»і «Пан Кейк» запрошують на відкриття

Рік тому, напередодні пасхальних свят, у Новоселиці в торговельному центрі відкрився магазин «М’ясний дім». І ось, нещодавно, магазин, який здобув заслужену прихильність споживачів (купувати м’ясні продукти сюди приїжджали з усього району і, навіть, з Чернівців), несподівано закрили. Ненадовго. Вже найближчими днями, після повної реконструкції, його знову відкриють для покупців. Площа магазину збільшилась вдвічі. Як розповів власник магазину Ілля СІКОРА, популярність торговельного закладу вимагала провести реконструкцію.


І не тільки. Тепер він готовий представити покупцям не лише широкий асортимент м’яса і м’ясної продукції, але й десятки видів свіжої випічки, напівфабрикатів з тіста та кондитерських виробів, які виготовлені у власній пекарні «Пан Кейк», яка розташувалася тут таки, в реконструйованому цокольному приміщенні магазину.

- У нас було цокольне приміщення, закинуте десятиріччями, – розповідає Ілля Сікора. – Так, наша продукція справді сподобалась покупцям, але хотілося запропонувати новосельчанам ще щось. В багатьох магазинах сьогодні працюють власні невеличкі цехи з випічки хліба, кондитерських виробів. Тож це не якесь ноу-хау. Але нам вдалося зробити дещо більше - повноцінне виробництво не лише хліба і хлібобулочних виробів, а й напівфабрикатів з тіста, кондитерських виробів тощо. Взялися до роботи. Повністю замінили комунікації: водопостачання, електрику, встановили вентиляцію, провели необхідний ремонт, закупили італійське обладнання... «М’ясний дім» і «Пан Кейк» запрошують на відкриття

- Наш технолог пройшов відповідне навчання в Італії, навчили і працівників. Всі разом ми почали створювати власну рецептуру. Крім звичних, так би мовити, хліба і багетів, у нас буде хліб з цибулею, хліб з морковкою, хліб чорний з салом, з часником - понад 20 видів. Також десятки видів випічок, кондвиробів, вареники, пельмені, манти, хінкалі, піца. Загалом понад 5 десятків позицій. Все це можна буде спробувати в кафетерії, прямо тут.

- Випічкою покупця сьогодні навряд чи здивуєш. В чому фішка?

- Так. Родзинка у тому, що все, навіть родзинки, будуть наші, місцевого виробництва. Тобто мінімум домішок, повна екологічність сировини. І вся сировина буде наша, вирощена переважно у Новоселицькому районі. Ну і звісно суворе дотримання технологій і санітарних норм. Думаю, покупці це оцінять.

- Для багатьох виробників проблемою стає пошук кваліфікованого персоналу.

- У нас працюють здебільшого місцеві фахівці, чимало працюють переселенців зі Сходу країни. Провели відповідні навчання. Перше, що зробили - створили побутові умови: облаштували їдальню, побутові кімнати, душові. Тільки тут, у цехах - понад 30 працівників, а взагалі близько п’ятдесяти.

- А щодо, так би мовити, традиційної продукції «М’ясного дому», буде щось новеньке?

- Безумовно, будуть і вже звичні м’ясні продукти, і нові види. Але зараз піст, тож ми їх презентуємо ближче до Пасхи. А поки що запрошуємо скуштувати нашу випічку і завітати до оновлених залів магазину і разом з нами відсвяткувати відкриття і 1-шу нашу річницю 11 квітня вже о 8-ій ранку. Буде багато приємних сюрпризів.

Користуючись службовим становищем, ми звісно спробували продукцію пекарні «Пан Кейк». Ну, що вам сказати, це - бомба!

705 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Ризикова гра, її призначення

Онлайн слоти приваблюють величезну кількість шанувальників азартних розваг своєю доступністю, різноманітністю сюжетних ліній, яскравою графікою. Але багато геймерів вважають за краще грати в онлайн Че

bottom of page