В ДТП у Припрутті загинула відома педагог-історик зі Строїнців
top of page

В ДТП у Припрутті загинула відома педагог-історик зі Строїнців

Сьогодні, 28 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що в селі Припруття внаслідок наїзду мікроавтобуса загинула жінка-пішохід.

Як повідомили у поліції, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. Правоохоронці встановили, що 31-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz», рухаючись заднім ходом, не помітив позаду жінку та допустив наїзд.

З метою встановлення всіх причин дорожньо-транспортної пригоди буде призначено і проведено низку відповідних експертиз.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі відомо, що водій автобуса підвозив загиблу до Припруття зі Строїнців на педагогічний семінар і через туман не побачив її, коли розвертався.

Як вдалося з’ясувати, загинула жителька села Строїнці, Людмила Миколаївна Ротару. Педагог з багаторічним стажем, авторка багатьох історичних статей, книги "Строїнці: у дзеркалі часу", яка нещодавно вийшла друком і стала своєрідним результатом роботи багаторічної літописиці і збирачки історії Строїнців.

Висловлюємо щире співчуття рідним і близьким покійної, численним шанувальникам її таланту.

1 245 переглядів1 коментар
bottom of page