На Новоселичині відкрили "Маршинці-Арену"
top of page

На Новоселичині відкрили "Маршинці-Арену"

Новозбудований стадіон відкрили у середу у с. Маршинці Новоселицького району.

Нове стандартне футбольне поле з трибунами, роздягальнями і тренерськими приміщеннями, відповідно обладнане освітленням і огороджене, збудовано при фінансуванні громади, участь у будівництві приймали сотні жителів села за підтримки підприємців, будівельних підприємств, спонсорів.

ВІдкрив свято в. о. старости села Георгій Нікітович.

На урочистому відкритті були присутні уродженка села, відома легкоатлетка, бігунка на середні дистанції, призерка чемпіонатів Європи та світу, учасниця олімпійських ігор у Лондоні та Ріо-де-Жанейро Наталія Лупу, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м в приміщенні, учасник Олімпійських ігор в Сіднеї, Афінах та Пекіні Іван Гешко, обраний народний депутат, спортивний журналіст Георгій Мазурашу, легендарний волейболіст Петро Раца.

Першу гру на новому полі провели ті, для кого і будувався стадіон - юні маршинецькі футболісти, які зіграли з дитячою командою м. Новоселиця. Після того, як була розрізана символічна стрічка голова Новоселицької ОТГ Марія Нікорич та в. о. старости с. Маршинці Георгій Нікітович подякували всім, хто взяв участь у будівництві, вручили грамоти і подарунки. Голова районної федерації футболу Іван Фока передав Георгію Нікітовичу - ініціатору і головному натхненнику будівництва - відзнаку Федерації футболу України. Після численних вітальних слів від гостей та вручення подарунків відбулася товариська зустріч між ФК "Маршинці" та ФК "ШК-ВАЛ" (Чорнівка), були проведені футбольні конкурси для учасників свята.


231 перегляд0 коментарів
bottom of page