top of page
Фото автораРайон Інфо

Педагоги області вивчали досвід колег Новоселиччини


Семінар-практикум для освітян області на тему: «Управлінські аспекти реалізації педагогіки партнерства як ключового компоненту НУШ в умовах децентралізації» відбувся сьогодні в Новоселицькому районі.


На базі НВК «Боянська гімназія», що у с. Бояни Новоселицього району, відбулося відкриття семінару. Учасники семінару відвідали Боянську ЗОШ І-ІІІ ст.; Новоселицьку ЗОШ №3, Мамалигівську ЗОШ І-ІІІ ст. - опорний заклад Магальської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Г.Нандріша та інші навчально-виховні заклади району.

Учасники семінару у Боянах оглянули вернісаж науково-дослідних робіт учнів-членів наукового товариства «Еврика», провели педагогічний практикум, провели "Школу запитань та відповідей", відвідали фрагменти уроків та занять з елементами білінгвального навчання, побували на інтегрованому уроці англійської мови, румунської та української літератури тощо.

У Новоселиці в ЗОШ №3 перед освітянами виступила голова Новоселицької міської ради ОТГ М. Нікорич, яка розповіла про роль децентралізації у розвитку освіти Новоселицької ОТГ, провели віртуальну і реальну екскурсію ЗОШ №3 – "флагманом освіти Новоселиччини".

У Мамализі вивчали досвід створення освітнього простору в умовах децентралізації.

365 переглядів2 коментарі

2 comentarios


Інформація буде розширена після отримання. На час публікації семінар ще не закінчився навіть в ЗОШ 3

Me gusta

Vano B
Vano B
12 abr 2019

Шановний пане Андрію, чи можете Ви в майбутьному при висвитлюванні новин, подавати інформацію в повному об'ємі. Оскільки інші навчально-виховні заклади району, як Ви написали, теж мають назви (Новоселицька гімназія, Новоселицький ліцей, Зеленогайська ЗОШ, Зеленогайський ДНЗ, Котелівський НВК), які також доклали немалих зусиль для провелення цього масового заходу.

Заздалегідь дякую.

Me gusta
bottom of page