top of page
Фото автораРайон Інфо

Юні Новоселицькі шахісти стали переможцями обласних змагань

В шаховому клубі Михайла Марандюка вітали юних новоселицьких шахістів, які днями стали сенсацією обласних змагань.

29 жовтня в шаховому клубі "Біла тура" в Чернівцях відбувся фінальний етап гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Чернівецької області - за участі 12 команд з районів та м.Чернівці з шахів, - повідомив Траян Гушила.

В якості переможців загального етапу команду Новоселицької міської територіальної громади представляли вихованці шахового клубу Михайла Марандюка: Андрій Паламарюк, учень 9-го класу Новоселицької гімназії, Адріана Нікітович, учениця 7-го класу Новоселицької гімназії, Надія Попович, учениця 8-го класу Новоселицької гімназії, Яна Добрунік, учениця 9-го класу Новоселицької ЗОШ N3.

Провівши свої зустрічі спочатку у підгрупі, а потім і у фіналі показавши чудову, змістовну гру, наші юні ерудити спромоглися в 16 партіях здобути 14 перемог, один раз зіграти в нічию і один раз поступитись. З такими результатами наші шахісти одержали переконливу перемогу в загальнокомандному залишку, ставши справжньою сенсацією в шахових колах області.

І то не просте везіння чи удача. А впевнена перемога. Наші хлопці та дівчата показали не тільки свої індивідуальні здібності, а командний, бойовий дух. Друге місце зайняла команда Кельменецької ТГ. Третє місце - Чернівці. Команда-переможниця була нагороджена кубком, медалями та грамотами. Окремо, за підготовку команди, грамотою був відзначений тренер Михайло Марандюк. Звісно, наші юні дарування заслуговують всіх похвал, але окремо слід відзначити нашого славетного гросмейстера Михайла Назаровича, який протягом тривалого часу вкладав все своє вміння та душу в своїх підопічних і наразі вони віддячили йому таким чином.

83 перегляди0 коментарів

Comentarios


bottom of page