top of page
Фото автораРайон Інфо

Як отримати гроші підлітку, який має щеплення від коронавірусу

Днями Кабмін дозволив платити по тисячі гривень особам старше 14 років, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу.

У "ПриватБанку" почали оформляти цифрові карти "єПідтримка" для виплати по тисячі гривень особам старше 14 років, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу.

Як відкрити карту підлітку

"Підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити карту "еПоддержка" за кілька кліків в мобільному банку Приват24. Для цього потрібно оновити додаток, зайти у вкладку "Гаманець", натиснути меню "Додати" і вибрати карту. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням в додаток Дія і подати заявку на виплату допомоги на карту "Приватбанку", - розповіли в прес-службі.

У тому випадку, якщо дитині вже виповнилося 14 років, але вона не користується картами "Привату", їй слід пройти ідентифікацію в будь-якому відділенні банку. Для цього при собі потрібно мати ідентифікаційний номер, внутрішній або закордонний паспорт. Після цього потрібна реєстрація в "Приват24" та оформлення карти "єПідтримка".

"За даними "ПриватБанку", на сьогоднішній день українці оформили в "ПриватБанку" понад 5 мільйонів цифрових карток "єПідтримка" для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам", - розповіли у фінустанові.

Нагадаємо, 2 лютого Кабінет міністрів розширив дію програми "єПідтримка" по виплаті 1 тисячі гривень вакцинованим на дітей віком від 14 років.

35 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page