top of page
Фото автораРайон Інфо

Бояни - володар Кубку та чемпіон групи зимового чемпіонату Новоселицької громади

Сьогодні ввечері на міні-стадіоні зі штучним покриттям у с. Строїнці відбулися останні ігри за "зимовий" Кубок Новоселицької МТГ з міні-футболу.

У боротьбі за перший відкритий Кубок Новоселицької ОТГ зійшлися команди с. Бояни (які незадовго перед тим здобули титул чемпіона зимового чемпіонату області у своїй групі) та с. Недобоївці. У складній і напруженій грі Бояни повели з самого початку матчу 1:0 і попри натиск супротивників втримали цей рахунок майже до самого кінця. Незадовго до завершення команда Недобоївців вирішила ввести в гру п'ятого польового гравця. Але ця тактика не спрацювала, гравці Боян провели дві вдалі контратаки і на останніх хвилинах забили ще два м'ячі у порожні ворота - 3:0 на користь Боян.

Після цього відбулося нагородження переможців і призерів турніру. Кубок і чемпіонський титул групи "Д" таким чином здобули Бояни, на другому місці чемпіонату - "Золотий Колос" (с. Строїнці), на третьому - команда Клішківців. Друге місце у боротьбі за Кубок здобули Недобоївці, третє, відповідно, - Малинівка. Кубки і грамоти вручили начальник відділу культури, спорту, сімї та молоді Микола Козубовський та голова оргкомітету змагань, головний суддя Олександр Бурдужук.

Були також нагороджені грамотами обласної федерації арбітри, лікарі змагань і кращі гравці в різних номінаціях.

305 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 03, 2023

Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing! https://j9korea.com/


Like
bottom of page