Чернівецький фінал кубку області виграв «Довбуш»
top of page

Чернівецький фінал кубку області виграв «Довбуш»

У вирішальному матчі зіграли дві чернівецькі команди - УСК «Довбуш» та ФК «Фазенда».

У День захисника України подарунки від керманичів АФЧО Василя Орлецького та Сергія Задорожняка отримали учасники АТО. Серед них - представник УСК «Довбуш» Олександр Ставчанський, - повідомляє "Чернівціспорт".

Перший тайм не був багатим на небезпечні моменти. На 14 хвилині зустрічі після удару Андрія Шишигіна шкіряна куля опинилася у руках голкіпера «Фазенди» Олега Цуркана. Згодом на ударну позицію виходив Павло Бабій, однак завдати удару по воротах номінальних господарів Павлові не вдалося. А на 41 хвилині гри ніхто не зміг замкнути подачу Валентина Рудича.

У другій половині зустрічі небезпечні моменти створювали переважно підопічні Віталія Куниці. На 55 хвилині гри не зміг реалізувати свій момент Андрій Шишигін, який не влучив у ворота. Через 5 хвилин гравці «Довбуша» зуміли вийти вперед. Результативного удару завдав Дмитро Бобик. Згодом на вістрі атаки господарів опинявся Віктор Масікевич, який, зрештою, на 81 хвилині гри встановив остаточний рахунок гри - 2:0 на користь УСК «Довбуш».

Підопічні Віталія Куниці - цьогорічні володарі Кубку області. А для «Фазенди» вихід у фінал - теж вагоме досягнення.

Кращими гравцями фінального матчу визнано Сергія Ільїна («Фазенда») та Віктора Масікевича («Довбуш»).


Нагороду за справедливе суддівство отримав строїнчанин Олександр Бурдужук, котрий протягом останніх років входить до числа кращих арбітрів області.

74 перегляди1 коментар
bottom of page