Чернівецький меровоз продали жителю Дніпра
top of page

Чернівецький меровоз продали жителю Дніпра

У Чернівцях міськрада за допомогою аукціонних торгів продала автомобіль Mercedes, яким раніше користувався міський голова, за 229 тисяч гривень.

Про це у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив секретар виконавчого комітету міськради Сергій Добржанський.


За словами посадовця, торги відбулися на платформі державних закупівель ProZorro.

"Місяць тому ми оголошували, що продаємо автомобілі міської ради. На те, щоб провести ці процедури, дали один місяць часу. Участь у торгах брали люди з усієї України, а не тільки з Чернівців чи Чернівецької області. За мерський "Мерседес" змагалися 14 учасників, хоча бажаючих було значно більше. Торги відбувались у три раунди. Відповідно, ціна стартувала із позначки 102 тис грн, а продати авто вдалося за 229 тис грн", – сказав Сергій Добржанський.

За його словами, переможцем аукціону став житель міста Дніпро.

Тепер людина, яка виграла в аукціоні, має підписати угоду з Чернівецькою міськрадою, сплатити гроші, після чого почнеться процедура перереєстрації транспортного засобу.

Окрім того, міській раді вдалося продати на аукціоні автомобіль Geely. Вартість автівки стартувала з 50 тис грн, а реалізувати машину вдалося за 65 тис грн. Переможцем торгів став мешканець Чернівців.

Щодо інших автівок, які були виставлені на аукціонні торги, то їх повторно відправлять на продаж.


"Інші авто будемо виставляти на аукціон знову. Бо там заявилось лише по одному учаснику. А коли в торгах бере участь лише один гравець, то система блокує можливість проведення аукціону", – повідомив посадовець.

Нагадаємо, 19 квітня Чернівецька міська рада оголосила про проведення аукціону з продажу п’яти автомобілів, які перебували у власності ратуші. У міськраді оголосили вартість автівок – від 50 до 100 тисяч гривень. Найдорожчим із них став "Мерседес", яким раніше користувався міський голова Чернівців.


104 перегляди1 коментар
bottom of page