top of page
Фото автораРайон Інфо

Чи можна називати піцу фаст-фудом

Піца – це справді інтернаціональна страва. Від дітей до дорослих, від студентів до бізнесменів така їжа однаково подобається всім. І є за що, адже піца – це дуже зручно, практично та феноменально смачно. Багато хто вважає таку страву королевою фаст-фуду. Але чи це так насправді? Це ми обговоримо зараз.

Що таке фаст-фуд


Сам термін свідчить, що fast food – це «швидка їжа. Весь фаст-фуд можна розділити на кілька груп:

• снеки, які вже готові до вживання (чіпси, печиво та ін.);

• вулична їжа, що готується у різних бістро;

• їжа, яку можна їсти прямо на ходу (для її приготування та вживання потрібно мінімум часу);

• напівфабрикати.


Чи обов'язково «швидка їжа» – це погано


Вважається, що fast food було винайдено у США, коли відкрився перший ресторан McDonald's. У 90-х подібні заклади почали з'являтися і в Україні. Тоді якість бургерів, хот-догів та іншої схожої їжі залишала бажати кращого: багато жиру, приправи, що перебивають смак не найсвіжіших продуктів, а також консерванти.

З іншого боку, нічого не заважає зробити корисний фаст-фуд. Тут все залежить виключно від інгредієнтів та способу приготування. А оскільки зараз ПП та здорова їжа у тренді, багато закладів пропонують клієнтам не лише швидку, а й дуже якісну їжу.


Чи можна піцу називати «швидкою їжею»


Піца - це швидка їжа за визначенням. Тонке тісто і вже готові до вживання топінг випікаються протягом декількох хвилин. Крім того, замовивши улюблену піцу на сайті https://kyiv.monopizza.com.ua/menu/pitsa, ви можете бути впевнені, що кур'єр вже скоро постукає у ваші двері, в якій частині Києва ви не знаходилися б. Тож якщо хочеться перекусити тут і зараз, така страва стане найкращим рішенням.

У той же час це не заважає якісно приготовленій піці бути не тільки смачною, а й дуже поживною. У такій їжі гармонійно поєднуються необхідні для людини компоненти. У бездрожжевому тісті з цільнозернового борошна багато клітковини та корисних елементів. Натуральне м'ясо та найніжніший вершковий сир – це основні джерела протеїну та корисних жирів. А свіжі овочі містять багато вітамінів. Важливо лише знайти піцерію, яка відповідально ставиться до своєї справи, пропонуючи найкраще клієнтам.

Як результат, топова піца - це не просто "швидка їжа", але корисна "швидка їжа";. Так що не відмовляйте собі в задоволення, побалуйте себе та своїх близьких улюбленою стравою з хрусткою скоринкою прямо зараз!


49 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 04, 2023

Thanks for this nice article. We have the best gambling activities best place for enjoying visit our website too. https://j9korea.com/


Like
bottom of page