Для реєстрації участі в ЗНО необхідний паспорт громадянина України у вигляді ID-картки
top of page

Для реєстрації участі в ЗНО необхідний паспорт громадянина України у вигляді ID-картки

Звертаємо увагу юних буковинців, що з 1 лютого до 5 березня триватиме реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, для чого необхідний документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України – паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.


Нагадуємо, що для оформлення першого паспорта необхідно звернутися до підрозділу міграційної служби з таким пакетом документів:

- свідоцтво про народження;

- оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них, які на момент народження перебували у громадянстві України;

- паспорт громадянина України для виїзду за кордон;

- довідка органу реєстрації встановленого зразка про місце проживання;

- довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків або повідомлення про відмову від його прийняття (за наявності).

За відсутності індивідуального номера платника податків його буде присвоєно під час оформлення першого паспорта громадянина України.

Послуга з оформлення першого паспорта громадянина України надається безкоштовно громадянам, які досягли 14-річного віку.

Термін оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки вперше складає 20 робочих днів.

Перелік територіальних підрозділів, де можна отримати зазначену послугу за посиланням: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Управління ДМС у

Чернівецькій області

Теги:

78 переглядів1 коментар
bottom of page