ФК "Рокитне" - бронзові призери обасного турніру
top of page

ФК "Рокитне" - бронзові призери обасного турніру

У приміщенні Будинку культури міста Новоселиця відбулася урочиста церемонія нагородження гравців футбольного клубу "Рокитне", які посіли ІІІ місце у Першості Чернівецької області з футболу серед аматорів "Перша ліга гр. Б - 2020", - повідомляє сайт Новоселицької ОТГ.

Новоселицький міський голова Марія Нікорич привітала гравців ФК "Рокитне" з високим спортивним досягненням, подякувала їм за допомогу у будівництві спортивного майданчика у с.Рокитне і побажала вдалого виступу у футбольному сезоні 2021 року.

Почесні гості свята - голова Асоціації футболу Чернівецької області - Василь Орлецький та заступник голови Сергій Задорожняк привітали рокитненських футболістів з вдалим сезоном та нагородили відзнакою "За заслуги" Асоціації футболу Чернівецької області президента ФК "Рокитне" Майданського Руслана, почесною грамотою асоціації Статника Дана та Бовт Андрія. Цуркан Юрія було нагороджено відзнакою "Кращий захисник" Першості сезону 2020 року.

Гравців футбольного клубу "Рокитне" було нагороджено кубком та бронзовими медалями Першості Чернівецької області з футболу серед аматорів "Перша ліга гр. Б - 2020".

131 перегляд1 коментар
bottom of page