top of page
Фото автораРайон Інфо

Гецко: «Шахтар» і «Динамо» підтвердили свій посередній рівень

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Metaratings поділився своїми враженнями про повторні матчах 1/8 фіналу Ліги Європи за участю донецького «Шахтаря» і київського «Динамо».


«Це було очікуване розчарування. На жаль, в протистоянні навіть не з грандами футбольних топ-країн «Шахтарю» і «Динамо» нинішнього зразка, нічого не світить. Після приниження донеччан в Лізі чемпіонів в матчах з німецькою «Боруссією» тепер ось дочекалися провалу в Лізі Європи з «Ромою». У цьому році «Шахтар» на міжнародній арені ще не був таким убогим. Склалося враження, що «гірники» просто не готові, не знають, як виходити з-під пресингу, відчувалося, що втратив контроль над підопічними рульової Луїш Каштру. До речі, на його місці кожен поважаючий себе фахівець серйозно задумався б про відставку.


Свій посередній рівень підготовки в поєдинках з «Вільярреалом» підтвердило і «Динамо». Після якісного другого тайму у виконанні киян в останньому календарному матчі УПЛ з «Зорею» у вболівальників з'явилася маленька надія, що підопічні Мірчі Луческу зможуть кинути виклик середняка іспанської Прімери. Однак футболісти «Вільярреала» особливо не напружуючись, легко довели, що «Динамо» це команда з безліччю вразливих місць. І якщо в міжсезоння кияни не посиляться кваліфікованими легіонерами, то з нинішнім підбором виконавців їм і в майбутніх матчах з представниками топ-країн уготована роль хлопчиків для биття.


Також не може не насторожити низький рівень підготовки представників «Шахтаря» і «Динамо» у національній збірній України. А їй вже в кінці березня стартувати у відбірковому циклі чемпіонату світу 2022 року».


18 переглядів1 коментар

1 commentaire


Yumi Vega
Yumi Vega
07 févr. 2023

Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job! https://j9korea.com/


J'aime
bottom of page