Кеди під костюм: які носити цієї весни
top of page

Кеди під костюм: які носити цієї весни

Останнім часом носити кеди під костюм стало звичною справою. Як кажуть: «‎Одним ударом, двох зайців». Тобто в такому вигляді можна не тільки по-діловому виглядати, а й почувати себе комфортно. Проте, частіше за все під час утворення такого образу ми можемо допускати деяких помилок. Сьогодні ми навчимось їх уникати та створювати неперевершені look-и одним лише «помахом руки».



Перше, про що треба пам’ятати, дотримуйтесь класики в комбінації з кедами. Це поєднання вже говорить про те, що ви кинули виклик буденності. Тому слід обирати стримані варіанти у синьому кольорі, або чорному. Доречно купувати штани звуженого, або облягаючого фасону. Гарним рішенням також можуть стати чіноси з піджаком в тон, це додасть вашому образу більше розслабленості та розкутості. Підійде таке вбрання в основному для неформальних зустрічей та прогулянок. А взуття можна підібрати білого, або також чорного кольору. Все разом буде виглядати доречно та цікаво.



Другий момент, про який не треба забувати - це якість матеріалів, які ви обираєте. Це стосується не тільки костюму, але й кед та кросівок також. Гарним варіантом на всі часи стануть моделі: Nike Air Force 1, Converse, Tommy Hilfiger, adidas Gazelle, adidas Superstar, Reebok Club, Reebok Royal, adidas Continental 80 та інші. Сьогодні немає перепон у тому щоб обрати кеди саме для себе та своїх потреб. Але перед покупкою обов’язково зверніть увагу на зовнішній вигляд товару. Дивіться на те, щоб не було залишків клею та ниток. Шви були рівними та простроченими. Все це дуже важливо, тому що у повній мірі відображається на вашому загальному зовнішньому вигляді.



Не обов’язковим, але цікавим доповненням до вашого образу можуть стати кольорові акценти, тобто аксесуари. Наприклад, білі кеди у повній мірі доповнить краватка такого ж кольору, або сорочка, чи шарф. Колір - це простий спосіб зв'язати взуття з верхнею частиною наряду, але робити це потрібно тонко та делікатно. Якщо ваш костюм темно-синього кольору, то краще, щоб тільки логотип або шнурки були того ж самого кольору. В іншому випадку ви будете виглядати як ніби надягли комбінезон.



Наостанок, зверніть увагу оточуючих на ваш нестандартний погляд та вміння стильно одягатися навіть наперекір її правилам. Тому забудьте все, що вам говорили щодо поєднання класичних туфель та штанів. З кросівками чи кедами надягайте штани такої довжини, щоб вони тільки торкались язичка взуття або навіть були трохи вище його. Важливо й те, що треба обирати взуття не для спорту, а для звичайної ходьби, інакше ризикуєте виглядати, як ніби забули сумку з одягом десь у спортзалі. Те ж правило стосується й костюму. Уникайте смужок, клітинок та інших візерунків на костюмі. Ось і всі нюанси, про які ми хотіли розповісти. Сподіваємось, інформація була Вам корисною та необхідною.


90 переглядів1 коментар
bottom of page