top of page
Фото автораРайон Інфо

Кращі холодильники Електролюкс 2024 року

Деякі бренди, виробники побутових приладів, намагаються поєднати у своїй продукції новітні технології, естетику та функціональність. Саме таку лінійку представляє у 2024 році марка Електрлюкс. Найкращі моделі її холодильників зайняли свої позиції в рейтингу популярності завдяки високим характеристикам та увазі до деталей.



Electrolux RNT7ME34G1

Перше місце займає вбудований двокамерний холодильник із системою стабільності температури DynamicAir. На двигун цього приладу та інших моделей виробником надається гарантія 10 років. Це вигідно, бо не треба зайвий раз витрачатися на ремонт. Тим більше що ціни на холодильники Електролюкс в Україні можна прирівняти до середнього чи навіть малого рівня бюджету. Модель RNT6TE19SO відрізняє висота (188,4 см) та здвоєна система охолодження:

  1. No Frost;

  2. Frost Free.

Така інновація дозволяє на 60% краще зберігати вологість продуктів. Це стосується як охолоджувальної, так і морозильної камер.

Electrolux RNT7ME34K1

На другому місці — дизайнерська модель, виконана у чорному кольорі. Її висока ефективність забезпечується спеціально розробленою системою Cooling 360. Вона відповідає за постійну циркуляцію повітря всередині камери. Завдяки цьому там завжди, навіть при великому навантаженні продуктами, підтримується стабільний мікроклімат.

Electrolux RRC5ME38X2

Третє місце займає однокамерний холодильник сірого металевого кольору, що стане стильним доповненням інтер'єру сучасної кухні. Його перевага в тому, що при великому обсязі агрегат рівномірно охолоджує продукти й займає порівняно небагато місця у приміщенні. Плоскі дверцята надають можливість розташування холодильника біля стіни.

Electrolux LFB3AE12S1

На четвертій позиції — компактна вбудована модель із бюджетної серії. Вона є гарним варіантом для тих, хто проживає сам або сім'єю з двох осіб. Місце в охолоджувальній камері можна регулювати за допомогою різного розташування полиць та виймання висувних ящиків. Вбудована система електронного керування повністю контролює умови зберігання продуктів. Морозильна камера забезпечує охолодження до -18 градусів.

Electrolux KBW5X

На п'ятій позиції популярності — винний холодильник. Він створює оптимальні умови для зберігання марочних алкогольних напоїв. Температура всередині камери регулюється у межах від 5 до 20 градусів. Агрегат вміщає відразу 18 пляшок, навіть якщо вони нестандартних форм або розміру.

Після ознайомлення з ТОП-5 холодильників Електролюкс 2024 року можна зробити висновок, що в тренді як моделі з інноваційними опціями, так і класичного виконання. У кожного зі споживачів потреби відрізняються. Для когось важливим аспектом вибору є зручність користування, інші віддають перевагу місткості, а дехто зважає тільки на зовнішній вигляд агрегату.

5 переглядів0 коментарів

Σχόλια


bottom of page