Найважчі перегони сезону
top of page

Найважчі перегони сезону

З 30 липня по 1 серпня в м.Куп’янськ Харківської області відбувся чемпіонату України з велоспорту ВМХ серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, а також ІІІ-ій етап Кубку України з велоспорту ВМХ, - повідомляє Траян Гушила.

Маршрут Новоселиця-Хмельницький-Київ-Харків-Куп’янськ видався тяжким та виснажливим для наших дітей, які стійко трималися. Взагалі, ці перегони були найважчими в цьому сезоні. Важка траса, шалена конкуренція «на межі фолу» з боку місцевих спортсменів. Прикрі численні падіння не дали змоги цілком зреалізуватися, та все ж наші гідно виступили. В індивідуальний гонці на час серед юніорів Василь Кравчук виборов 4 місце. В дисципліні «рейсінг» йому теж вдалося здобути 4 місце серед юніорів. Серед юнаків 15-16 років Ростіслав Сіряков посів 4 місце, а Роман Лупу був 10-м.

Серед юнаків 13-14 років Богдан Трипадуш зайняв 5 місце. Серед дівчат 13-14 років Ельвіра Бурачик здобула бронзове 3 місце та Інеса Візітіу заняла 5 місце. Серед юнаків 11-12 років Андрій Зорін посів 4 місце. Серед дівчат 11-12 років бронзове 3 місце здобула Кіра Калетник. Серед молодших юнаків 9-10 років Глеб Візітіу взяв срібло – 2 місце. Серед молодших дівчат 9-10 років рівних не було Вікторії Мілян, яка впевнено перемогла, зайнявши 1 місце. Пишаємося мужністю і стійкістю юнаків та дівчат.

1 серпня також в м.Куп’янськ відбувся ІІІ-й етап Кубку України з ВМХ, на якому наші земляки відігралися. Серед жінок Марчела Шпірка впевненно перемогла – 1 місце. Серед юнаків 13-14 років Богдан Трипадуш здобув 3 місце. Серед дівчат 13-14 років Ельвіра Бурачик також здобула 3 місце. Серед юнаків 11-12 років Андрій Зорін посів 2 місце. Серед дівчат 11-12 років Кіра Калетник здобула 3 місце. Серед дівчат 9-10 років Вікторія Мілян, без шансів комусь, – 1 місце. Кубкові перегони показали об‘єктивні місця наших велосипедистів і те, на що вони спроможні. І оскільки наразі – олімпійський період, ігри в Токіо доводять що без підтримки, на голому ентузіазмі досягнення неможливі. За підсумками цих змагань новоселицькі велосипедисти додали в скарбничку рейтингу Буковини ще 720 очок. Вітаємо всіх з успіхами та дякуємо всім спортсменам, тренерам, батькам за участь у цих тяжких змаганнях. І – якнайшвидшого одужання травмованим.

Траян Гушила

91 перегляд1 коментар
bottom of page