Наслідки негоди: роботи тривають
top of page

Наслідки негоди: роботи тривають

29 липня на території Чернівецької області пройшли опади у вигляді дощу із сильними поривами вітру. Внаслідок цього було повалено дерева, частково пошкоджено покрівлі будівель у деяких населених пунктах, обірвано електропроводи.

За інформацією ПАТ “Чернівціобленерго” станом на 06.00 год. 30 липня відключеними від електропостачання залишаються 71 населений пункт, з них 22 частково. Для відновлення електропостачання у зазначених населених пунктах працюють аварійні бригади РЕМу.

Одразу після негоди як у Чернівцях, так і у всіх районах області рятувальники приступили до ліквідації її наслідків. Найбільше виїздів працівники Служби порятунку здійснили у місті Чернівці. Найчастіше рятувальники виїжджали на прибирання повалених дерев, які внаслідок поривів вітру впали на проїжджі частини, частково або повністю перекривши рух на визначених ділянках. Окрім цього, 6 разів рятувальники вивільняли автомобілі з-під дерев, котрі впали на транспортні засоби. Такі випадки сталися на вулицях Аксеніна, Герцена, Шухевича, Залозецького, Південно-Кільцевій та бульварі Героїв Крут обласного центру. Також пожежно-рятувальні підрозділи розпилювали та прибирали повалені дерева з газових труб та ліній електромереж.

Окрім міста Чернівці, рятувальники вчора ліквідовували наслідки негоди у селах Горбова, Рокитне, Кисилів, Котелеве і місті Герца Чернівецького району, селах Вороновиця, Кулішівка, Росошани Дністровського району і селі Черешенька Вижницького району.

До ліквідації наслідків негоди від Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області було залучено 48 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки, силами яких здійснено розпилювання та прибирання 51 поваленого дерева.

На даний час роботи з ліквідації наслідків негоди тривають.



91 перегляд1 коментар
bottom of page