Неподалік Зеленого Гаю "накрили" незаконний гравійний кар'єр; відео
top of page

Неподалік Зеленого Гаю "накрили" незаконний гравійний кар'єр; відео

Злочин проти довкілля викрили оперативники підрозділу захисту інтересів суспільства і держави обласного управління Нацполіції. Поліцейські, з’ясували, що суб’єкт господарювання організував видобування піщано-гравійної суміші, не маючи необхідних дозволів для здійснення такої діяльності.


Для документування кримінального правопорушення оперативники підрозділу ЗІСД ГУНП залучили особовий склад Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП і відділення поліції № 4 (м. Герца) Чернівецького райуправління поліції.




Учора, 9 червня, під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, правоохоронці виявили в селі Горбова чоловіків, які за допомогою спецтехніки видобували піщано-гравійну сировину в руслі річки Прут. Побачивши поліцію, громадяни намагалися самоскидом позбутися з вантажівок вже видобутого гравію.


Поліцейські встановили, що вказані роботи здійснюють працівники місцевого приватного підприємства, у якого немає спеціальних дозволів на користування надрами та на русло-регулюючі роботи. Правоохоронці задокументували незаконну господарську діяльність та вилучили у порушників екскаватор і дві вантажівки.


Слідчі поліції внесли відомості про викритий злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини кримінального правопорушення та суму збитків, завданих інтересам держави.

352 перегляди1 коментар
bottom of page