top of page

П'ятеро людей постраждали в ДТП протягом дня

Протягом однієї доби 17 серпня внаслідок аварій п’ятеро буковинців отримали тілесні ушкодження. За всіма фактами автопригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.


В селі Драниця водійка легковика «Mazda» під час здійснення розвороту допустила зіткнення з моторолером «Delta». Внаслідок автопригоди травмувався 68-річний водій скутера. Лікарі діагностували у потерпілого перелом хребця.

На автодорозі в селі Цурень Чернівецького району 41-річний водій легковика «ВАЗ 2107», здійснюючи обгін автомобіля «Peugeot» під керуванням 33-річної жінки, допустив бокове зіткнення. Внаслідок удару один транспортний засіб з’їхав у кювет, а інший зіткнувся з перешкодою. Під час автопригоди травмувалася водійка «Peugeot» – з раною коліна та забоєм ключиці її доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

В Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 52-річного пішохода та поїхав з місця події. Попередньо лікарі діагностували у потерпілого відкритий перелом гомілки. Наразі поліцейські встановлюють особу кермувальника-втікача.

Окрім цього, в місті Сокиряни 20-річний водій мопеда «Suzuki» не вибрав безпечної швидкості й допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі автомобілем «Toyota». Внаслідок аварії кермувальник моторолера отримав перелом правої ноги та забійні рани голови.

Цього дня поліцейські задокументували автопригоду в селі Недобоївці Дністровського району. Водій автомобіля «AUDI» не впорався з керуванням і допустив наїзд на відбійник. В результаті ДТП травмувався 21-річний кермувальник – медики госпіталізували його до лікарні швидкої медичної допомоги.

557 переглядів1 коментар

Інформаційне агентство "НОВОСЕЛИЧЧИНА"

Керівник ІА "НОВОСЕЛИЧЧИНА" Андрій РОМАНЦОВ

+38-099-04-02-007 +38-095-08-33-441

Skype: rayoninfo;  Канал youtube: youtube.com/c/rayoninfo1;  google.com/+rayoninfo1

Email: rayoninfo@yahoo.com;   romashka2009471@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Flickr Социальной Иконка
  • RSS Социальной Иконка
bottom of page