Пішов із життя колишній І-ий секретар Новоселицького райкому компартії
top of page

Пішов із життя колишній І-ий секретар Новоселицького райкому компартії

Про це повідомляє Новоселицька міська рада

"Із глибоким сумом сповіщає про те, що на 75-му році життя передчасно обірвалось життя Почесного громадянина м. Новоселиця, відомого управлінця і мецената Євгена Івановича Дмитрієва," - йдеться у повідомленні.

"Великим є вклад Євгена Івановича у розбудову м. Новоселиця. Міський стадіон і будинок культури, приміщення пошти і благоустрій центральної площі - все це було збудовано тому, що він і люди, які його підтримували, любили наше місто.

Саме на початку і впродовж 80-х років минулого сторіччя Новоселиця будувалася і розвивалася, багато в чому завдячуючи саме Євгену Дмитрієву. Саме тому, рішенням міської ради, йому присвоєно звання Почесного громадянина міста.

Кавалер ордену «За заслуги», заслужений працівник промисловості АР Крим , де він розвивав галузь виробництва України, заслужений працівник промисловості України. І це далеко не все, що зробила ця проста і добра людина.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Євгена Івановича. Світла пам'ять про цю людину назавжди збережеться в наших серцях. Нехай земля йому буде пухом! "

91 перегляд1 коментар
bottom of page