Призначено старост Тарасівців і Костичан
top of page

Призначено старост Тарасівців і Костичан

Відповідне рішення прийнято сьогодні на сесії Ванчиківецької територіальної громади. Так, старостою с. Тарасівці став Аркадій Безушка, приватний підприємець з Тарасівців.

Голова громади Володимир Лупой виніс на обговорення дві кандидатури - Аркадія Безушка та В'ячеслава Гортопана, колишнього заступника сільського голови Тарасівців. На загальних зборах 6 січня, участь в яких взяли 230 жителів села, ці дві кандидатури набрали більшість голосів присутніх.

Старостою Костичан призначено Валентину Кабу, яка раніше обіймала посаду керуючої справами виконавчого комітету Ванчиковецької сільської ради.

Також створено Відділ освіти, культури, спорту, молоді та гендерної рівності Ванчиковецької сільської ради, затверджено акт приймання-передачі із балансу відділу освіти Новоселицької РДА на баланс Ванчиковецької сільської ради транспортних засобів та майна Новоселицького міжшкільного навчально-виробничого комбінату . Щодо подальшого функціонування комбінату - до кінця цього навчального року він працюватиме у звичному вигляді з тим, щоб цьогорічні випускники шкіл завершили навчання обраним спеціальностям. Крім того, прийнято рішення про затвердження об’єктів комунальної власності Ванчиковецької сільської ради, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, йдеться про табір "Калинка", який став власністю Ванчиковецької громади.

2 312 переглядів0 коментарів
bottom of page