Результати 6 туру Першості Чернівецької області. Друга ліга. Група "Б"
top of page

Результати 6 туру Першості Чернівецької області. Друга ліга. Група "Б"

Цей тур був дуже багато насичений на події: "Новоселиця-2017", займаючи останнє місце у турнірній таблиці дали бій одному з лідерів чемпіонату - "Золотому Колосу" зі Строїнців. Команда з Новоселиці виграла перший тайм з рахунком 2:0, на 60 хвилині вела 3:0 і лише на 87 хвилині Строїнці забили гол престижу.

Гарний та багатий на події вийшов матч у Боянах, де місцева команда протистояла Недобоївцям. Вже на шостій хвилині гості вийшли вперед, у середині першого тайму Бояни зрівнюють рахунок а 68 хвилині виходять уперед. На 73 хвилині Недобоівці забивають другий м'яч. На 84 та 91 хвилинах дві жовті картки отримує гравець Боян, залишаючи команду у меншості, Розв'язка матчу настала на 93 хвилині - Недобоївці забили переможний м'яч.

ФК "Колінківці" у ролі лідерів Першості поїхали на виїзд у Цурень, де зазнали розгромної поразки від місцевого клубу.

Скориставшись осічками лідерів ФК "Рідківці" мінімально обігравши у Садгорі ФК "Садгора-Чорнівка" завдяки пенальті вийшли у лідери Першості!

6й тур: ФК «Новоселиця-2017» – ФК «Золотий Колос» (Строїнці) – 3:1 ФК «Зелений Гай» – ФК «Динівці-Малинівка» – 2:1 ФК «Садгора-Чорнівка» – ФК «Рідківці» – 0:1 ФК «Бояни-Припруття» – ФК «Недобоївці» – 2:3 ФК «Цурень» – ФК «Колінківці» – 4:1


66 переглядів1 коментар
bottom of page