Ризикова гра, її призначення
top of page

Ризикова гра, її призначення

Онлайн слоти приваблюють величезну кількість шанувальників азартних розваг своєю доступністю, різноманітністю сюжетних ліній, яскравою графікою. Але багато геймерів вважають за краще грати в онлайн ЧемпіонКазино ще й тому, що відеослоти пропонують більш розширений функціонал у порівнянні з традиційними механічними ігровими автоматами. Крім того, під час гри можна не лише цікаво провести дозвілля, а й отримати додатковий дохід у вигляді грошового призу.

Однією з додаткових можливостей гравця збільшити свій виграш є ризик-гра. Ризикова, або гра на подвоєння, є невід'ємним атрибутом більшості сучасних онлайн слотів.

Якщо геймер виявив опис ризикової гри в таблиці виплат, то йому надається чудова можливість збільшити свій виграш як мінімум у два, а то й у чотири рази. Запускається ця гра, як у класичних ігрових автоматах, так і в сучасних 3D слотах.


Ризик-гра, її особливості

Доступною для геймера ризикова гра стає після кожного випадання виграшної комбінації. Вона не є обов'язковою, тому гравець має можливість відмовитися від неї. Але оскільки всі гемблери це азартні люди, більшість все ж приймають виклик і використовують можливість збільшити свій виграш, скориставшись цим раундом.

Найчастіше ризикова гра має стандартний формат. У ній гравцям належить вгадувати колір масті карти, яка прихована. У цьому випадку шанси на програш або виграш у користувача та ресурсу абсолютно однакові.

Для деяких слотів характерним під час ризикового раунду є вгадування гравцем масті карти. І тут більшість геймерів програють. Ще одним з найпоширеніших варіантів ризикової гри є вибір карти більшої гідності із чотирьох закритих. У цьому гравець зобов'язаний перебити карту круп'є, що розташована вниз сорочкою, тобто відкрита. Цей варіант є єдиним, де ризикова гра може бути зіграна в нічию.


Закінчення ризикового раунду

Ризик-гра може бути припинена у кількох випадках.

  1. За бажанням геймера забрати виграну суму та закінчити гру.

  2. При програші та втраті грошей, які були зароблені раніше.

  3. При обмеженій кількості раундів у ризиковій грі. Найчастіше цей показник обмежується 5-ма іграми.

Багато гравців ризикова гра лякає, і вони категорично не мають бажання використовувати цю функцію, але не слід забувати, що азартні ігри - це вже ризик. Враховуючи це, більшість азартних геймерів все ж вважають ризиковий раунд корисною функцією.


Чи є шанси виграти в ризик-грі, і які вони


Це питання цікавить багатьох гравців, які не бояться ризику та хочуть збільшити свій виграш. Істотну роль ймовірності позитивного результату грає, як і у разі випадання виграшної комбінації на барабанах, випадковість. Це означає, що гравець має 50% на виграш і 50% на програш.

Крім того, геймер має можливість виграти поспіль 2 рази (така можливість становить 25%). А ось ймовірність отримати виграш поспіль тричі становить лише 12,5%.

У деяких випадках гравці співвідносять попередній раунд гри на подвоєння з поточним, чого робити не слід. Випадання карти є абсолютно випадковим, оскільки результат визначається генератором випадкових чисел. І якщо на екрані знову, як і під час попередніх спроб, з'явилися п'ять карт червоної масті, то ймовірність того, що наступного разу чи надалі випаде чорна карта, дуже низька.

Але гравців, які не вірять у те, що в ризиковій грі можна здобути перемогу, пропонуємо зіграти в демонстраційному режимі та переконатися у можливості збільшити суму виграшу.


80 переглядів1 коментар
bottom of page