top of page
Фото автораРайон Інфо

Роналду передумав влітку залишати «Ювентус»

Форвард «Ювентуса» Кріштіану Роналду, швидше за все, залишиться в клубі по завершенні сезону. Так, португалець збирається відпрацювати до кінця свій контракт, який закінчується влітку 2022 року, інформує портал “ВсеПроСпорт”.


Проте 36-річний гравець все одно хоче пред'явити певні умови керівництву «бьянконері». Зокрема, Роналду хоче, щоб склад «Ювентуса» був більш конкурентоспроможним. Він попросить клуб про нові трансфери.

Форвард Кріштіану Роналду близький до того, щоб покинути «Ювентус» в літнє трансферне вікно. Як стверджує As, туринці навіть готові продати 36-річного форварда за 25 мільйонів євро.

Нагадаємо, знаходження португальця в клубі обходиться «Ювентусу» в 87 мільйонів євро щорічно. Виняток цієї суми дозволить Туріну уникнути фінансових втрат. Однак джерела повідомляють, що якщо пропозицій щодо Роналду не буде, то клуб продовжить співпрацю з португальцем.

Сам Роналду, як уже повідомлялося в ЗМІ, хоче повернутися в «Реал». У цьому сезоні він забив 23 м'ячі в 24 матчах Серії А.


33 перегляди1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 08, 2023

I read this piece of writing completely about the comparison of newest and earlier technologies, it's amazing article. Go to our website too. https://j9korea.com

Like
bottom of page