top of page
Фото автораРайон Інфо

Сесія Ванчиковецької ОТГ прийняла бюджет на наступний рік

Відбулася ІІ сесія Ванчиковецької сільської ради об’єднаної територіальної громади VІІІ скликання.



Сесія прийняла бюджет сільської ради на 2021 рік. Доходи і видатки сільського бюджету затверджено у сумі 77 млн. 430 тис. 880 гривень.

Затверджено низку програм, які діятимуть на території Ванчиковецької громади у наступному році: «Програму благоустрою населених пунктів Ванчиковецької сільської ради на 2021 рік», «Програму соціальної підтримки малозабезпечених верств населення Ванчиковецької сільської ради на 2021 рік», «Програму фінансової підтримки та розвитку освіти на території Ванчиковецької сільської ради», «Програму охорони навколишнього природного середовища на території Ванчиковецької сільської ради», «Програму фінансової підтримки медичних установ на території Ванчиковецької сільської ради.

Відповідно до Листа Головного управління ДПС у Чернівецькій області «Про розгляд та затвердження «Програми покращення умов обслуговування платників податків с.Ванчиківці, с.Костичани, с.Черленівка, с.Щербинці, с.Тарасівці, с.Жилівка, с.Щербинці, с.Форосна в центрі обслуговування платників податків Новоселицького ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області та збільшення надходжень та місцевих бюджетів на 2021-2025 роки» програму покращення прийнято лише у частині безоплатних консультацій платників податків. Щодо придбання кондиціонеру і меблів - залишили без розгляду, для додаткового вивчення питання щодо залишків коштів місцевого бюджету.

Сесія затвердила структуру комунальних закладів та установ, підрозділу місцевої пожежної охорони Ванчиковецької сільської ради на 2021 рік, встановлено розмір плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти на 2021 рік.

Розглянуто близько 7 десятків земельних питань. Рішення щодо значної частини заяв відкладено до проведення повної інвентаризації земель, що є на території Ванчиковецької громади.

599 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 09, 2023

Positive site, where did u come up with the information on this posting? I'm pleased I discovered it though, ill be checking back soon to find out what additional posts you include. Visit our website too. https://j9korea.com/

Like
bottom of page