У Форосному відкрили спортивний парк: фото, відео
top of page

У Форосному відкрили спортивний парк: фото, відео

У суботу у с. Форосне відкрили багатофункціональний спортивний майданчик зі штучним покриттям, збудований коштом спонсорів протягом лише 3 місяців.

Новий майданчик виріс на місці закинутої будівлі біля сільської школи. Зведений він за кошти спонсорів – Юрія Дирди та Юрія Писларя , котрі народилися і виросли у селі. І хоч зараз мешкають один у Чернівцях, інший – у Молдові, ніколи не забувають про рідне село. Ідея збудувати щось необхідне для рідного села визрівала давно, а 3 місяці тому сформувалась – вони вирішили створити спортмайданчик зі штучним покриттям. Адже дітям у селі просто не було де займатися спортом. З допомогою голови громади Володимира Лупоя та старости Черленівки (Форосна входить до цього округу) Олександра Ротаря остаточно визначились із місцем та роботи розпочалися.

І напередодні початку нового навчального року спортивний парк відчинив двері для юних спортсменів. Хоча, звісно ж, спочатку розрізали символічну стрічку, новобудову освятили. На відкриття приїхали ті, завдячуючи кому, ця довгоочікувана споруда нарешті з’явилася у селі - Юрій Дирда та Юрій Пислар. На додаток вони вручили школі спортивну форму, спортінвентар і комп’ютерну техніку. Їм – квіти і символічні калачі та щирі слова подяки.

У відкритті взяли участь голова районної ради Руслан Домніцак, голова громади Володимир Лупой, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту громади Анжела Довганюк, староста Черленівки Олександр Ротар, чи не всі жителі села, і головні винуватці свята – спортсмени. Після урочистої частини провели турнір з міні-футболу, участь у якому взяли 6 команд. І – перший матч і перший гол на новому полі.


366 переглядів1 коментар
bottom of page