top of page
Фото автораРайон Інфо

У Мамализі через пожежу в авто мало не згорів будинок

Протягом вихідних на Буковині сталося 18 пожеж, їх ліквідували рятувальники.

Зокрема, вночі 7 травня в с. Мамалига сталася пожежа в гаражі, зблокованому з житловим будинком, - повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі автомобіля, який знаходився в гаражі.

Власники побачили, як з приміщення гаражу йде густий дим та зателефонували на спецлінію «101». Оскільки гараж зблокований з житловим будинком, була загроза перекидання вогню на житловий будинок. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 100 кв.м. та попередити загрозу перекидання полум’я на житловий будинок. Внаслідок пожежі згорів легковий автомобіль, вогонь пошкодив покриття та перекриття гаражу.

10 травня сталася пожежа в м. Чернівці по вул. Парковий проїзд. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час паління невстановленої особи. Про пожежу повідомили очевидці. На місце виклику були направлені рятувальники Групи пожежогасіння Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Чернівці. Площа пожежі склала 1 га. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву.

Цього ж дня, внаслідок спалювання сухої трави було пошкоджено господарську будівлю.

Пожежа трапилась в м. Кіцмань Кіцманської ТГ Чернівецького району. Оскільки пожежа виникла поряд із господарською будівлею вітер швидко перекинув полум’я на будівлю. Швидкому поширенню вогню сприяло те, що на території зберігались дрова. Рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцмань, які прибули на місце виклику ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття та врятували господарську будівлю від знищення. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву та пошкоджено покриття та перекриття господарської будівлі.

170 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 09, 2023

Positive site, where did u come up with the information on this posting? I'm pleased I discovered it though, ill be checking back soon to find out what additional posts you include. Visit our website too. https://j9korea.com/

Like
bottom of page