top of page
Фото автораРайон Інфо

У Мамалигівські громаді питання від’єднання від Дністровського району – на порядку денному

Принаймні такі заяви лунали сьогодні на сесії Мамалигівської сільради, участь в роботі якої взяв голова Дністровської районної ради Олександр Янчак.

Олії у вогонь підлили хотинські поліцейські, на дії яких нарікають жителі громади – мовляв, вважаючи їх чужими у Дністровському районі, чинять протизаконно, поводяться некоректно і зухвало. Тож на сеії чекали присутності керівництва Дністровської і Хотинської поліції. Не прибули – у когось відрядження чи нарада, в іншого – день дільничного офіцера поліції.

Як би не було, Олександр Янчак гарантував, що наступного тижня буде організовано зустріч депутатів, активістів з керівництвом поліції у будь-якому форматі, де розглянуть усі гострі питання. Щодо від’єднання Мамалигівської громади від Дністровського району – питання, зясовується, не зняте з порядку денного – голова Дністровської районної ради підтримає будь-яке рішення громади, але в межах чинного законодавства. Поки що законних механізмів переходу громад з одного району до іншого не існує, прийняття такого закону можливе у жовтні поточного року.

1 249 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 09, 2023

Positive site, where did u come up with the information on this posting? I'm pleased I discovered it though, ill be checking back soon to find out what additional posts you include. Visit our website too. https://j9korea.com/

Like
bottom of page