У Новоселиці відкрилася авторська студія краси
top of page

У Новоселиці відкрилася авторська студія краси

Авторська студія краси "Renata" відкрилася у центрі Новоселиці, на вул. Хотинській, 41.

На свято з нагоди відкриття власниця і майстриня Рената запросила не лише найближчих друзів і рідних, а й всіх, хто побажав завітати з цієї нагоди до студії, яка не просто чергова перукарня, а місце, де збуваються бажання. "Відчуй свою елегантність" - це гасло і головний принцип, яким керується Рената:

- Хотіла би зазначити, що студія носить моє ім'я - Рената, - а отже це втілення моєї мрії і мети. Сім років я про це мріяла, два місяці ми облаштовували приміщення, готувалися приймати відвідувачів, фантазували, вигадували, розробляли найменші деталі. Допомагали мені люди, які мене люблять. Ми створювали не просто приміщення, а той образ, який відповідав би тому, задля чого я працюю. І сьогодні ці люди тут, зі мною, і я їм щиро вдячна, а результат нашої роботи ви можете побачити, сподіваюсь, його оцінять клієнти.

- Приміщення - далеко не все, клієнт сьогодні вибагливий.

- Сподіваюсь на це. Почала працювати візажисткою ще у 18 років, були злети і падіння на професійному шляху, допоки я зрозуміла, що повинна продовжити цю справу. Я навчалася, проходила курси, навчання, студії з весільних зачісок, візажу, барберінгу, і, вважаю клієнти залишаться задоволеними.

- У вашій галузі чимала конкуренція, тож для того, щоб отримати свого клієнта, потрібно щось особливе.

- Так, і родзинкою є те, що це іменна студія, тож у кожного, хто до мене прийде, я готова і хочу вкласти душу, намагаюся любити кожного свого клієнта, в цьому мабуть і є секрет. Окремо хочу подякувати своїй мамі, яка мене підтримувала морально, матеріально всі ці роки становлення і, впевнена, тепер я зможу віддячити їй результатом своєї роботи і повагою клієнтів.

Студія краси "Renata" працює щодня з 9 год. 30 хв. до 18 год., у суботу - до 15 год, неділя - вихідний. Попередній запис за тел.: (050) 628-83-900

991 перегляд1 коментар
bottom of page