top of page
Фото автораРайон Інфо

У Тарасівцях офіційно відкрили рух відремонтованою ділянкою вул. Гагарина

Перші автомобілі рушили новим асфальтовим покриттям.

Як ми повідомляли, у вівторок у Тарасівцях нарешті розпочали асфальтувати відтинок вулиці Гагаріна, у п’ятницю вечері роботи завершили.

Як розповів директор ТОВ «ЕКОТЕХНИК-ТАРАСІВЦІ» Станіслав Ігнатьєв, в рамках програми соціальної відповідальності, яку впроваджує компанія на території Ванчиковецької громади, поступово реалізуються соціальні проекти:

- Такими малими добрими справами ми намагаємося впровадити позитивний діалог між громадою і нами, як найбільшим підприємством і платником податків на території громади. Ця дорога стала довгим і складним процесом з об’єктивних причин. Але ми виконали свою обіцянку, громада також поставилась із розумінням і пішла назустріч. Нещодавно ми передали Ванчиковецькому будинку культури, мультимедійний проектор і екран, школі подарували дитячий майданчик і два ноутбуки. Думаю, це лише перші кроки до нашого спільного успіху.

441 перегляд1 коментар

1件のコメント


Yumi Vega
Yumi Vega
2023年2月10日

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/


いいね!
bottom of page