Учні Новоселицького ліцею беруть участь у Всеукраїнських змаганнях шкіл з безпеки дорожнього руху
top of page

Учні Новоселицького ліцею беруть участь у Всеукраїнських змаганнях шкіл з безпеки дорожнього руху

Учні Новоселицького ліцею беруть участь у Всеукраїнських змаганнях шкіл з безпеки дорожнього руху «Хештег-Марафон #SafetyChallenge #Love30». Марафон складається з 3 етапів. На виконання завдань кожного етапу дається відповідно 10 днів.

Завданням першого етапу було скласти посібник з правил дорожнього руху для учнів молодших класів.

Команда #363 наполегливо працювала над посібником і спільними зусиллями успішно його розробила. За допомогою оцінки та порад експертів: Балана Романа Володимировича, начальника груп реагування патрульної поліції відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області та Горбатюк Наталії Леонідівни, шкільного практичного психолога - 7 травня команда із великим задоволенням та ентузіазмом представила розроблений посібник для учнів молодших класів «Безпечний рух – твій вірний друг» його найменшим експертам.

Представники кожного класу молодшої ланки, починаючи з найменших, мали змогу детально ознайомитись з підручником та виконати майже всі представлені завдання. Не можливо передати словами ті відчуття, які отримали представники команди від блискучих очей малечі, яка з цікавістю та захватом намагались виконати всі завдання.

Отож, можна сміливо сказати – ціль команди досягнута!

87 переглядів1 коментар
bottom of page