Уряд послабив карантинні умови для в'їзду в Україну
top of page

Уряд послабив карантинні умови для в'їзду в Україну

В Україну дозволили в’їжджати без негативного результату ПЛР-тесту особам, які не досягли 12 років, а також збільшено термін дійсності такого дослідження.

Кабмін 7 квітня змінив свою постанову «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідзаходів з метою запобігання поширенню на території України COVID-19». Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, для за новою редакцією документу для перетину державного кордону на в’їзд в Україну іноземці повинні мати поліс страхування. Також іноземці повинні мати негативний результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години до перетину державного кордону. Читайте також: МОЗ оновило карантинне зонування: на якому рівні Буковина З інших нововведень: перетин державного кордону на в’їзд в Україну без негативного результату ПЛР-тестування дозволено особам, які не досягли 12 років. А для громадян України, а також іноземців та осіб без громадянства, які постійно проживають на території України, що перетинають державний кордон на в’їзд в Україну збільшено термін дійсності негативного результату ПЛР-тестування – з 48 до 72 годин.

117 переглядів1 коментар
bottom of page