top of page
Фото автораРайон Інфо

В крилах індички польського виробництва виявлено сальмонелу: Держпродспоживслужба

Як повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, до управління надійшло повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів. Зазначається, що виявлено сальмонелу в крилах індички (виробник: Indyk-Slask Sp. Zo.o, Wolnoscs 21, 42-672, Poland, PL 24130501 WE).

"Разом з тим, відповідно до вищевказаних повідомлень RASFF із даної продукції м’яса птиці було виготовлено м'ясо механічного обвалювання, код УКТЗЕД 0207 (відправник: ZPM "Rasko" R. Skorzycki J. Skorzycki sp.j.; вантажоотримувач : Alma Meat sp.zo.o., Poland), що експортувалося до України у кількості 4020 кг (отримувач: ТОВ "Сельміт", вул. Феросплавна, 38 м. Запоріжжя, 69035 та холодильний склад "ФРОСТ 4" вул. Автопаркова 7, м. Дніпро, 49127)", – йдеться у повідомленні.

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

"Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.: (0372) 558377, 553509 або звертайтесь до територіальних управлінь", – йдеться у повідомленні прес-служби.

118 переглядів1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 11, 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/

Like
bottom of page