top of page
Фото автораРайон Інфо

В шести областях високий ризик поширення COVID-19, критичним регіоном є Чернівецький - експерти

Окрім Чернівецької, у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Тернопільській та Чернігівській областях рівень госпіталізації хворих на COVID-19 перевищує рекомендовані ВОЗ 5%.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час онлайн-брифінгу заявив керівник Центру економіки охорони здоров'я KSE Юрій Ганиченко.

"Критичним регіоном наразі є Чернівецька область... Зараз ми бачимо, що у двічі-тричі рівень госпіталізацій у Чернівецькій області перевищує рівень госпіталізації в інших регіонах. Уже понад третина ковідних ліжок з киснем зайняті у цьому регіоні. Ми рекомендуємо у Чернівецькій області збільшити у два-три рази вже наявні ковідні ресурси, не очікуючи на погіршення ситуації далі", - зазначив Ганиченко.

У нашій країні необхідний карантин, вважає головний санітарний лікар

Штам "Дельта" знайдений у понад 600 осіб, розповів заступник голови Міністерства охорони здоров'я, головний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв'ю "Апострофу".

Водночас співрозмовник підкреслив, що нашій країні потрібен карантин, і жителям необхідно носити маску, оскільки вона може врятувати життя.

"...Вона (маска – Ред.) необхідна насамперед для того, щоб не допустити зараження коронавірусною хворобою. Вона захищає не тільки від коронавірусу, а й від низки інших інфекційних хвороб...", – підкреслив чиновник.

Теги:

273 перегляди1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 11, 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/

Like
bottom of page