top of page
Фото автораРайон Інфо

Як рятувальники потерпілу із машини "вирізали": фото

9 травня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Малинівка Новоселицької ТГ Чернівецького району.

На автошляху поблизу населеного пункту зіштовхнулись легковик «Hyundai» та мікроавтобус «Mercedes». У результаті зіткнення в легковику опинилась затиснута водійка автомобіля.

Рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця, котрі прибули на виклик, розтиснули конструкції авто та деблокували жінку з машини. На ношах рятувальники транспортували потерпілу до карети швидкої. Медичні працівники наддали їй першу допомогу та госпіталізували до лікарні.

Окрім цього, працівники Служби порятунку відбуксирували автомобілі учасників ДТП з проїжджої частини, щоб розблокувати рух на цій ділянці дороги, та провели заходи щодо забезпечення пожежної безпеки на місці аварії.


462 перегляди1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 11, 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/

Like
bottom of page