Жителі Динівців травмувалися під час ДТП у Магалі
top of page

Жителі Динівців травмувалися під час ДТП у Магалі

23 грудня, біля автозаправки у селі Магала сталася аварія. За попередніми даними, 30-річний водій автомобіля «Opel» не пропустив на кільці машину ВАЗ та зіткнувся із цією автівкою. Двоє людей опинилися в лікарні.

«Приїхавши намісце події, група реагування патрульної поліції таслідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції попередньо встановили, що 30-річний буковинець, перебуваючи закермом автомобіля «Opel», на кільці розвороту не пропустив ВАЗ та зіткнувся з ним. У результаті удару травмувалися водій цього транспортного засобу та його дружина, жителі села Динівці. Медики надають їм зараз медичну допомогу та встановлюють ступінь важкості отриманих травм», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі на місці аварії працюють правоохоронці, які проводять першочергові слідчі дії для встановлення обставин інциденту таочікують результатів медичного освідування на стан сп’яніння винуватця аварії. Слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

1 673 перегляди1 коментар
bottom of page