Жителя Динівців звинувачують у замаху на вбивство
top of page

Жителя Динівців звинувачують у замаху на вбивство

Житель Динівців під час суперечки побив односельця й утік з місця злочину, вважаючи, що потерпілий помер. Слідчі буковинської поліції зібрали достатньо доказів причетності нападника до замаху на умисне заподіяння смерті іншій людині та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду. Наразі зловмисник перебуває під домашнім арештом.

Інцидент стався вдень 21 жовтня минулого року в селі Динівці на Буковині. Під час досудового розслідування слідчі поліції з’ясували, що того дня 54-річний місцевий житель перебував на території господарства 57-річного односельчанина. Коли між чоловіками виникла суперечка, гість схопив дерев’яну палицю, що лежала поруч, і почав бити нею власника господарства по голові.

Незважаючи на те, що потерпілий від завданих ударів упав на землю і в нього почалася кровотеча, нападник продовжував бити його палицею. Коли постраждалий перестав рухатися, зловмисник вирішив, що той помер і втік в невідомому напрямку.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, правопорушник наніс своїй жертві не менше 25 ударів по голові та обличчю, завдавши тяжкі тілесні ушкодження, що є небезпечними для життя, - повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За результатами досудового розслідування слідчі відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції склали обвинувальний акт і скерували його до суду. Нападник обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

807 переглядів1 коментар
bottom of page