top of page
Фото автораРайон Інфо

Змагання міських ОТГ області: хто братиме участь і як проведуть

У неділю, 19 вересня у Новоселиці відбудуться обласні спортивні змагання серед команд міських територіальних громад, присвячені 30-річчю незалежності України.

Церемонія відкриття змагань розпочнеться об 11 годині на центральній площі, звідки святкова колона спортсменів, що беруть участь в змаганнях, рушить до міського стадіону.

Звісно, будуть барабанщиці Новоселицького ліцею, духовий оркестр, почесні гості, ветерани спорту і всі команди-учасниці змагань.

Участь у змаганнях братимуть спортсмени Новоселицької, Вижницької, Герцаївської, Глибоцької, Заставнівської, Кіцманської, Кельменецької, Новодністровської, Сокирянської, Сторожинецької, Путильської та Хотинської громад.

На стадіоні відбудеться урочисте відкриття змагань.

Команди-учасниці виборюватимуть першість з наступних видів спорту: футзал, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс, гирьовий спорт. Крім того, поза програмою основних змагань – турнір з велоспорту ВМХ, турнір з арм-спорту, з волейболу, з міні-футболу, змагання з дзюдо.

Змагання заплановані на різних майданчиках Новоселицького стадіону та у спортивних залах. Але конкретні місця визначатимуться залежно від погодних умов.

142 перегляди1 коментар

1 Comment


Yumi Vega
Yumi Vega
Feb 11, 2023

Very easily this site will most likely irrefutably perhaps end up being popular including numerous weblogs individuals, in order to it's persistent content pieces or possibly views. https://j9korea.com/


Like
bottom of page