Змагання міських ОТГ області: хто братиме участь і як проведуть
top of page

Змагання міських ОТГ області: хто братиме участь і як проведуть

У неділю, 19 вересня у Новоселиці відбудуться обласні спортивні змагання серед команд міських територіальних громад, присвячені 30-річчю незалежності України.

Церемонія відкриття змагань розпочнеться об 11 годині на центральній площі, звідки святкова колона спортсменів, що беруть участь в змаганнях, рушить до міського стадіону.

Звісно, будуть барабанщиці Новоселицького ліцею, духовий оркестр, почесні гості, ветерани спорту і всі команди-учасниці змагань.

Участь у змаганнях братимуть спортсмени Новоселицької, Вижницької, Герцаївської, Глибоцької, Заставнівської, Кіцманської, Кельменецької, Новодністровської, Сокирянської, Сторожинецької, Путильської та Хотинської громад.

На стадіоні відбудеться урочисте відкриття змагань.

Команди-учасниці виборюватимуть першість з наступних видів спорту: футзал, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс, гирьовий спорт. Крім того, поза програмою основних змагань – турнір з велоспорту ВМХ, турнір з арм-спорту, з волейболу, з міні-футболу, змагання з дзюдо.

Змагання заплановані на різних майданчиках Новоселицького стадіону та у спортивних залах. Але конкретні місця визначатимуться залежно від погодних умов.

142 перегляди1 коментар
bottom of page