ЗМІ: голові Чернівецької РДА не можуть вручити повістку на проведення слідчих дій
top of page

ЗМІ: голові Чернівецької РДА не можуть вручити повістку на проведення слідчих дій

Як стало відомо порталу БукІнфо з достовірних джерел, слідчі Національної поліції більше тижня ніяк не можуть особисто вручити повістку на проведення слідчих дій голові Чернівецької РДА Дмитрові Козарійчуку. Вдома, у Заставні, та на робочому місці його немає, то надсилаються до поліції якісь довідки про те, що він, ніби-то, хворіє. Але де саме – невідомо.

За інформацією нашого джерела, сьогодні вранці (14 травня) слідчі Нацполіції прийшли вручити повістку Дмирові Козарійчуку (з відповідною рестрацією) через його безпосереднього роботодавця – голову Чернівецької ОДА Сергія Осачука. Однак той… просто не впустив слідчих до свого службового кабінету, мотивуючи це важливою онлайн нарадою з Києвом.

Так само, за нашою інформацією, не захотів отримати цей документ на руки від слідчих заступник голови ОДА Богдан Ковалюк. «Позиція у нього була така – я тут ні при чому, хлопці, залиште мене в спокої», - каже джерело.

Врешті, повістку з великими труднощами, вручили керівнику апарату обласної державної адміністраці Сергію Нежурбіді. Він теж спочатку не хотів реєструвати документ, однак аргументи поліцейських про те, що будуть робити вручення і офіційно реєструвати відмову посадовця ОДА документально при свідках, врешті, Нежурбіду переконали.

227 переглядів1 коментар
bottom of page