Аліна Маєруца здобула ІІ-е місце на Всеукраїнському конкурсі
top of page

Аліна Маєруца здобула ІІ-е місце на Всеукраїнському конкурсі

Як відомо, 12 березня 2020р. в Україні запроваджено карантин. Міжнародна асоціація позашкільної освіти і Кафедра позашкільної освіти ІПФНПУ ім. М.П.Драгоманова запровадили проект «Заклади позашкільної освіти: Дистанційна робота».


Мета проекту – організація дистанційного навчання в закладах позашкільної освіти. Дистанційне навчання для позашкільної освіти є інновацією, адже подання інформації у форматі он-лайн ускладнює проведення занять, особливо гуртків хореографії, вокальних, хорових. У рамках проекту учасники презентували свої заняття дистанційно. Весь колектив Новоселицького Будинку дитячої творчості приймав активну участь та презентували свої напрацювання з дистанційного навчання в таких формах, як відео, фото, графічна, текстова інформація заняття, консультації тощо.

Аліна Маєруца показала широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів в проведенні дистанційних занять і посіла ІІ місце у Всеукраїнському проекті «Заклади позашкільної освіти: Дистанційна робота». Колектив Новоселицького Будинку дитячої творчості вітає А.Л. Маєруцу з перемогою, і бажає, що кожен день приносив їй радість і задоволення, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців, - повідомляє Лукіян А.М. – методист художньо-естетичного напряму.

453 перегляди1 коментар
bottom of page