Апеляційний суд підтвердив рішення Новоселицького суду
top of page

Апеляційний суд підтвердив рішення Новоселицького суду

Засуджено батька за розпусні дії відносно своєї малолітньої доньки на 6 років позбавлення волі

Ухвалою Чернівецького апеляційного суду залишено без змін вирок Новоселицького районного суду від 15.01.2020, яким 51-річного мешканця одного з сіл Новоселицького району засуджено за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи батьком).

Встановлено, що чоловік в період часу з 26.12.2018 по 07.01.2019, будучи батьком 13-річної доньки, знаходячись за місцем свого проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з метою задоволення власної статевої пристрасті, неодноразово, використовуючи безпорадний стан потерпілої, вчиняв відносно неї розпусні дії.

Вироком суду визнано доведеною провину обвинуваченого у вчиненні інкримінованого йому діяння та призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі.

Суд апеляційної інстанції, який переглядав вирок за апеляційними скаргами обвинуваченого та його захисника, погодився з висновками суду першої інстанції, доводи апелянтів визнав необґрунтованими та залишив вирок без змін.

430 переглядів1 коментар
bottom of page