Без розрізання стрічок і оркестру
top of page

Без розрізання стрічок і оркестру

Пожежна безпека шкіл є бути одним із пріоритетів для місцевої влади, адже вона напряму стосується безпеки учнів, учителів та усіх, хто знаходиться у закладах.


Тому Новоселицькою РДА спільно з відділом освіти прийнято рішення виділити 1500,000 тис.грн із залишків державної освітньої субвенції та направити їх на проведення протипожежних заходів у закладах освіти району. Вже встановлено пожежну сигналізацію у НВК «Боянська гімназія» та Боянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Слід також зазначити, що повністю завершено роботи щодо облаштування 4 внутрішніх вбиралень на І поверсі для учнів школи у Боянській загальноосвітній школі, зокрема, 2 з них для дітей з особливими освітніми потребами. Роботи і надалі будуть продовжуватися.

Створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти – одне із основних завдань, яке сьогодні поставлено Президентом та Урядом перед місцевою владою та освітянами. Зокрема, особлива увага акцентується на дотриманні вимог пожежних та санітарних норм у всіх закладах освіти.

534 перегляди1 коментар
bottom of page