Гімназисти побували на «європейських канікулах»
top of page

Гімназисти побували на «європейських канікулах»

Настали довгоочікувані канікули, а учні 7-9-х класів Новоселицької гімназії разом із керівниками Петровою О.Б., Одажіу Р.Г. та Басарабою А.В. продовжують відкривати нові країни та міста. Гімназисти відвідали країни Європи: Польщу, Чехію та Німеччину, де мали змогу познайомитись зі стародавньою архітектурою, скуштувати національні страви та просто гарно провести час, - повідомила Оксана Петрова – класний керівник 8-А класу.

Перша зупинка – Польща, місто Краків. Розташований на півдні Польщі Краків є одним із найдавніших міст і перлиною національної культурної спадщини. Він з гідністю роками слугував столицею і резиденцією королів. Це надзвичайне місто, що лежить над Віслою – найбільшою з польських рік, приваблює туристів із усього світу.

Наступною зупинкою була Прага - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років.

Наступного дня подорож продовжилась «Колискою німецької Саксонії - Дрезден». Своїх відвідувачів з давніх давен Дрезден заворожує блискучим і захоплюючим поєднанням традицій та сучасності.

Завершальним етапом подорожі був Львів. Він вабить своєю неповторністю, своїм живим стилем та особливим колоритом кожної з його вуличок. Львів приховує багато таємничих та загадкових споруд, які доповнюють одна одну. Театри, історичні будівлі, пам'ятники, музеї, кав'ярні, палаци, парки - все це матеріальна незамінна цінність міста, а духовна приховується у кожному елементі Львова - запах кави, привітність львів'ян, шелест листя дерев, «подих» міста та живий дух історії, що наповнює кожну стародавню споруду.

61 перегляд0 коментарів
bottom of page