top of page

Десятикласниця Драницької ЗОШ отримала диплом Всеукраїнської олімпіади з румунської мови

Визначено переможців ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури


21 березня у Чернівецькій гімназії 6 ім. О. Доброго відбулося урочисте закриття ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася Оксана Палійчук, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації: " Життя - це поезія і кожен день вона написана ямбом, хореєм або білим віршем. Сьогодні тут нас об’єднала поезія, де зібралися найкращі знавці румунської мови та літератури. Ці три дні перебування разом - це для Вас найкраща, найсвітліша поезія, яка запам’ятається на все життя. Олімпіада з румунської мови та літератури одна з найменш чисельних, але і в цьому її особливий шарм, де завжди присутня родинна єдність. Дякую Богу за те, що Ви є і дякую всім Вам, що ми разом творимо нашу історію завтра».

Переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури нагороджено Дипломами Міністерства освіти і науки України:

Диплом ІІІ-го степеню здобула Ката, учениця 10 класу Драницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Новоселицького району, Чернівецької області.

545 переглядів0 коментарів
bottom of page