Дитсадок у Рідківцях отримав до 50-річчя подарунок за 5 мільйонів
top of page

Дитсадок у Рідківцях отримав до 50-річчя подарунок за 5 мільйонів

Сьогодні в селі Рідківці Магальської об’єднаної територіальної громади урочисто відкрили додатковий корпус дитячого навчального закладу № 2.

Крім того, що тут у стислі терміни збудоване нове сучасне приміщення, розраховане на 50 місць, обладнане комфортними меблями, компактними ліжками, навіть оранжереєю, ремонт проведено і у старих приміщеннях, в результаті чого дитсадок являє собою цілісний комплекс, де діти можуть рости і розвиватись у відповідних умовах.

Відкрили свято голова Магалльської ОТГ Олена Нандриш та в. о. старости Рідківців Василь Корнецький. Привітали дітей з чудовою подією в.о. голови Новоселицької районної державної адміністрації Каріна Поп, керівник апарату Ліліана Габа, голова райкому профспілки працівників освіти і науки Лілія Єремейко, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Жакліна Панасюк, депутати сільської ради, громада села. Керівникам проекту, будівельникам колектив ДНЗ вручив грамоти і подяки. Варто зазначити, що у грудні дитсадку виповниться 50 років.

На завершення гості свята разом з дiтьми провели невелику екскурсію новим приміщенням, яке від сьогодні даруватиме радість щоденного перебування найменшим жителям села.

Вартість новозбудованого приміщення з обладнанням – близько 5 млн. грн.. Три з половиною з них – кошти інфраструктурної субвенції, решту профінансовано з бюджету громади.


72 перегляди0 коментарів
bottom of page