Житель Сторожинеччини – під вартою за грабіж у Ванчиківцях
top of page

Житель Сторожинеччини – під вартою за грабіж у Ванчиківцях

Оголошено підозру та обрано запобіжний захід раніше судимому жителю Сторожинецького району, який пограбував літню жінку.

Фото ілюстративне

Сторожинецькою місцевою прокуратурою погоджено підозру неодноразово раніше судимому жителю Сторожинецького району, який проник до житла 80-літньої жінки, де зв’язав та пограбував її, - повідомляє Сторожинецька місцева прокуратура Чернівецької області..

Так, вночі 25 травня 2020 підозрюваний через вікно проник до житла 80 - річної пенсіонерки с. Ванчиківці Новоселицького району, де зв’язав літню жінку відкрито викрав з будинку грошові кошти в сумі 8000 грн., мобільний телефон та велосипед, після чого втік з місця злочину.

Таким чином, вказаний громадянин підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України – відкрите викрадення чужого майна (грабіж) за кваліфікуючими ознаками – грабіж поєднаний з проникненням у житло та погрозою застосування насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинений повторно.

Враховуючи викладене, після оголошення підозри, прокурор звернувся до суду із клопотання про обрання даному підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою, яке 28.05.2020 задоволено судом.

169 переглядів0 коментарів
bottom of page