Житель Топорівців загинув в ДТП у Чернівцях
top of page

Житель Топорівців загинув в ДТП у Чернівцях

В обласному центрі внаслідок зіткнення мотоцикла з автівкою травмувався 22-річний житель села Топорівці, який під час надання медичної допомоги помер. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.


До поліції надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Руській. Для з’ясування обставин і причин ДТП на місці події працювали співробітники Чернівецького райуправління поліції та відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 22-річний водій мотоцикла «Kawasaki» зіткнувся з автомобілем «Renault Duster» під керуванням 34-річного чернівчанина.

У результаті аварії постраждав мотоцикліст. Травмованого чоловіка госпіталізували до лікарні, де під час наданні медичної допомоги він помер.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські закликають всіх учасників руху неухильно дотримуватись Правил безпеки дорожнього руху, адже порушуючи встановлені обмеження ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих, - повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області

232 перегляди1 коментар
bottom of page