Жителька Щербинців безоплатно віддала шахраю «Peugeot»
top of page

Жителька Щербинців безоплатно віддала шахраю «Peugeot»

Зловмисник переконав буковинку віддати йому автомобіль, який вона продавала, не дочекавшись підтвердження оплати, - повідомили у відділі комунікацій поліції Чернівецької області.

До поліції надійшло повідомлення від жительки села Щербинці, що невідомі особи заволоділи її транспортним засобом під приводом купівлі автомобіля. Правоохоронці встановили, що 20-річна місцева жителька продавала автомобіль марки «Peugeot» на одній з платформ онлайн-оголошень. Один зі зловмисників увійшов в довіру до жінки, приїхав за місцем проживання потерпілої, завантажив автомобіль заявниці на евакуатор та поїхав у невідомому напрямку. Жінку він запевнив, що гроші найближчим часом надійдуть їй на картку. Однак псевдопокупець більше не виходив на зв'язок, а гроші потерпіла так і не отримала.

Оперативники Новоселицького відділення поліції спільно зі співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області встановили причетного до заволодіння авто. Ним виявився 28-річний житель Хмельницької області. Транспортний засіб співробітники поліції вилучили. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які могли бути також причетні до цього злочину. Слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

652 перегляди0 коментарів
bottom of page