Завтра від першої дня не працюватиме жодний торгівельний заклад і АЗС
top of page

Завтра від першої дня не працюватиме жодний торгівельний заклад і АЗС

Крім аптек. Таке рішення прийнято обласною комісією з питань ТЕБ та НС


«За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

1. Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Чернівецької області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, взяти до відома.

ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ

Про запровадження відповідно до законодавства додаткових обмежувальних заходів, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів.

За результатами виступів, з урахуванням обговорення, комісія ВИРІШИЛА:

1. Відповідно статей 29, 30 та 32 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб» і постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»(із змінами) рекомендуємо районним державним адміністраціям, Чернівецькій міській раді, Новодністровській ОТГ, органам місцевого самоврядування області, об’єднаним територіальним громадам області запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні заходи, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів.

2. Обмежити роботу (функціонування) всіх торгівельних об’єктів незалежно, незалежно від форм власності, окрім аптек, всіх суб’єктів господарювання на території області.

3. Дозволити роботу на території Чернівецької області АЗС, за адресою: м. Чернівці, вул. Галицький Шлях, 46М (ТОВ «OKKO-РІТЕЙЛ») для можливості заправки виключно служб екстреної допомоги: 101, 102, 103, 104.

Термін – з 13-00 11.04.2020 до 06-00 13.04.2020».

Як ви розумієте, такі рекомендації стануть обов’язковими до виконання в районах і громадах. І не сійте паніку, за нас це вже зробили.

596 переглядів0 коментарів
bottom of page